COMMERCIAL

THE SIX

Positioned in the dynamic heart of Ballard, The Six is a wellness hub offering a vibrant fusion of yoga, High-Intensity Interval Training (HIIT), and meditation sessions. The facility boasts a spacious studio, well-equipped locker rooms, a sauna, and a health-conscious café. The space was designed to harmonize modern aesthetics with a welcoming atmosphere.

Inside, the curated environment includes sleek white walls that create a striking juxtaposition against dramatic black accents. A colorful mural adorns the studio entrance, welcoming guests into each workout session. The expansive studio accommodates up to 34 individuals, ensuring ample room for each person and their yoga mat. A stage at the front sets the tone for guided sessions and the periphery features convenient cubbies for personal belongings and storage areas for communal equipment, including yoga blocks and bolsters.

The café is strategically positioned at the entrance, welcoming guests with a selection of smoothies, acai bowls, and a flood of natural light. A variety of seating arrangements cater to different preferences, including counter seats, table seating, and an open area featuring a communal table for spontaneous gatherings. The facility is complemented by a rejuvenating sauna, along with restrooms and changing spaces for guests’ convenience. Overlooking the main floor, a mezzanine level houses locker rooms equipped with showers, ensuring guests a comfortable and seamless experience.

Location

Ballard | Seattle, Washington

DATE OF COMPLETION

2020

STRUCTURAL ENGINEER

Swenson Say Faget (SSF)

PHOTOGRAPHER

Atelier Drome

COMMERCIAL PROJECTS

HOSPITALITY PROJECTS

MULTI-FAMILY PROJECTS

RESIDENTIAL PROJECTS

STAY UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER